Compară proprietăți

Acest site este proprietatea MCBrokerImobile prin:

  • MC BROKER IMOBILE SRL
  • Nr. Registrul Comertului: J40/7159/2014
  • CUI: 33286260
  • IBAN: RO74BPOS70011206949RON02
  • Adresa: Prof. Nicolae Cartojan, nr. 5, sector 2, Bucuresti

Termeni generali de folosire a site-ului

1.Proprietate intelectuala Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt proprietatea SC MC BROKER IMOBILE si sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea MCBrokerImobile. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea MCBrokerImobile.

Fotografiile de presă MCBrokerImobile pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile MCBrokerImobile care sunt reproduse şi/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie să conţină anunţul de copyright “© MCBrokerImobile. Toate drepturile rezervate.”

2.Renunţarea la drepturi ale părţilor terţe ale websitului

Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei MCBrokerImobile. MCBrokerImobile permite doar accesul către aceste situri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.

Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul MCBrokerImobile sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.

MCBrokerImobile nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

În cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul websitului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între MCBrokerImobile şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.

3.Dispozitii generale

Orice responsabilitate MCBrokerImobile pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie MCBrokerImobile faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea MCBrokerImobile în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

MCBrokerImobile se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul MCBrokerImobile, pe de altă parte, MCBrokerImobile nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

MCBrokerImobile nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul MCBrokerImobile, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

4.Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.mcbrokerimobile.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. MCBrokerImobile isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi MCBrokerImobile depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, MCBrokerImobile nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.mcbrokerimobile.ro.

5.Comunicarea on-line

Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre MCBrokerImobile va fi primit de MCBrokerImobile astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

6.Preturi

Preturile afisate pe site-ul www.mcbrokerimobile.ro sunt exprimate in RON. Preturile si disponibilitatea serviciilor si pachetelor de servicii pot fi modificate fara o notificare prealabila.

7.Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8.Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.mcbrokerimobile.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Mai multe detalii despre politica de confidentialitate gasiti pe pagina de CONFIDENTIALITATE

9.Prevederi şi declaraţii

Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre.

10.Diverse

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se află sub egida legii Romaniei.

Actualizat astazi, 16.05.2018

MCBrokerImobile isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei pagini fara o notificare in prealabil.

Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@mcbrokerimobile.ro sau la telefon apeland numarul  +40720721735.