Compară proprietăți

Selecteaza una din intrebarile frecvente de mai jos pentru a afla mai multe despre procesul de vanzare sau inchiriere a unei proprietati.

De ce sa apelezi la un agent imobiliar?

Procesul de a-ti gasi locuinta dorita este mult mai greu de realizat singur , deplasarea dintr-un loc in altul ,promovarea pe cont proprius si o multime de intrebari si nelamuriri care nu isi gasesc un raspuns rapid. Atunci cand apelati la un agent McBrokerImobile , nu doar ca economisiti timp , dar va poate raspunde la orice intrebare.

Cine ma poate ajuta in stabilirea corecta a pretului de vanzare a unui imobil?

Consilierii McBrokeImobile stabilesc preturile bazandu-se pe o plaja larga de informatii. Cea mai buna solutie este sa angajati un consilier imobiliar care sa evalueze pretul de piata al casei.

Ce ar trebui sa fac ca locuinta sa arate mai bine?

Faceti astfel incat sa arate cat mai curata si mai spatioasa. Nu uitati ! Clientii interesati se vor uita inclusiv in spatele usilor de la baie si dormitor . Scapati de tot ceea ce este in plus.

Ar trebui sa nu fiu acasa cand casa este prezentata vreunui client?

Cu siguranta ar trebui sa planuiti sa NU fiti acasa in momentul in care casa este prezentata unui potential cumparator . Oamenii se simt adesea stanjeniti de prezenta actualilor proprietari . Trebuie sa-i lasati sa se simta liberi si sa-si imagineze casa ca si cum ar fi deja a lor.

Ce trebuie sa stim cand cumparam un imobil?

Atunci cand doriti sa cumparati un imobil trebuie sa cunoasteti : Pretul aproximativ in zona, structura imobilului, anul de constructie, amplasarea centrelor comerciale , sociale si a mijloacelor de transport in functie de locatia dorita, suprafata imobilului, situatia juridica .

Ce acte sunt necesare pentru a putea vinde un imobil?

Veti avea nevoie de urmatoarele acte : Extras de carte funciara , certificat fiscal , avizul asociatiei de locatari , contractul de vanzare cumparare in original , acte de identitate .

Ce acte sunt necesare pentru a inchiria un imobil?

Veti avea nevoie de urmatoarele acte : Actul de proprietate , copii dupa buletinul locatorului si al locatarului , contract de inchiriere tip de la circa financiara , doua timbre fiscale de 1 ron .

In cazul in care cel care inchiriaza este persoana juridica mai sunt necesare urmatoarele acte : Copie dupa statutul firmei , Copie dupa certificatul de inmatriculare , codul fiscal , stampila , acceptul asociatiei de locatari pentru fiintarea in imobil ca sediu de firma sau punct de lucru .