Compară proprietăți

McBrokerImobile ofera consultanta de specialitate in incheierea tranzactiilor imobiliare,punand la dispozitia clientilor nostri un bogat portofoliu de proprietati ,asiguram clientului toate serviciile necesare incheierii tranzactiei imobiliare si oferim alternative unor servicii post-vanzare.

Serviciile de consultanta si evaluare imobiliara ale agentiei McBrokerImobile se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, acoperind si cele mai drastice cerinte:

  • persoane fizice
  • companii
  • dezvoltatori
  • investitori
  • institutii

DE CE SA ALEGI UN AGENT IMOBILIAR?

Agentii McBrokerImobile sunt profesionisti licentiati care reprezinta cumparatori si vanzatori in tranzactii imobiliare. Chiar daca poti face si pe cont propriu un studiu de piata pentru a vedea care sunt preturile solicitate pentru proprietati similare cu a ta, un agent McBrokerImobile prezinta avantajul specializarii sale dintr-o anumita zona. In functie de asta va sti sa ajusteze pretul cerut pentru locuinta ta astfel incat acesta sa permita negocierea si obtinerea unei sume rezonabile in final.

La prima vedere vanzarea sau cumpararea unei propietati poate fi o adevarata provocare fara implicarea unui agent imobiliar. De aceea apeland la serviciile noastre va asiguram ca veti beneficia de confidentialitate, pricepere, implicare si promptitudine in tranzactia imobiliara.

Agentii McBrokerImobile vor fi persoanele ce vor tine legatura intre proprietari si clienti pentru analiza si informarea ofertelor de pret precum si a feedbackurilor in scopul eficientizarii actului de vanzare / cumparare/ inchiriere.

Desi poti pune chiar tu un anunt de vanzare pe internet sau in ziar ,gestionarea potentialilor clienti este un lucru care necesita timp, concentrare si efort , imagineaza-ti ,in timp ce incerci sa-ti indeplinesti sarcinile de serviciu , sa raspunzi la numeroasele apeluri in legatura cu anuntul tau: cata rabdare poti ai avea sa discuti cu fiecare client in parte pentru a-i oferi detalii si explicatii ? Un agent McBrokerImobile preia aceasta sarcina, oferindu-ti linistea pentru ca tu sa iti poti vedea linistit de celelalte lucruri pe care le ai de facut.

Echipa McBrokerImobile va face toate demersurile necesare pentru ca tranzactia sa fie dusa la final: evaluare, setare pret, promovare, vanzare, servicii post-vanzare, cautare si filtrare oferte, prezentare, tur al pietei, negociere, suport juridic, contabil etc.

EXCLUSIVITATE

Reprezentarea exclusiva inseamna ca agentii McBrokerImobile vor acorda atentie speciala proprietatii tale. Vom selectiona atent potentialii clienti si ne vom ocupa de toate procedurile din jurul tranzactiei.

RAPIDITATE
PROFESIONALISM
INOVATIE